A böngészője elavult, javasolt frissíteni, vagy cserélni Google Chrome-ra!
Gyorsan, Precízen, Önöknek-Önökért
  • Fából amit lehet kihozunk.
    Ha elég időnk van rá...

  • Egy kis kikapcsolódás. Egy jó pohár bor mellett.
    Egyedi boros készleteinkből kedvére választhat, vagy készítünk egyet az ön kívánsága szerint.

  • Játszva tanulni
    Fakirakónk segítségével 7 évesen már ismerik az ország megyéit, megyeszékhelyeit.

  • Csak az idő meg ne álljon...
    Kőórájára fotót/ábrát teszünk ahogy akarja...

  • Reggeli "Varázslat"
    Vidámabban indul a nap, egy "jó" pohár forró Kakaóval...

  • Egy kétszemélyes munkahelyen is
    Gyorsan, Precízen...

  • Horoszkópos bögrék
    Válasszon csillagjegye szerint.

Kérdése van? Segítünk!

06 70 333 98 99

gyarto.rendeles@gmail.com

Skype: ajandekgyarto

Termékeink

`Piros Varázslat` Bögre 3 dl-es

3 250 Ft

`Fekete Varázslat` Bögre

3 250 Ft

Fehér Kerámia Bögre 3 dl-es

1 905 Ft

`Zöld Varázslat` Bögre 3dl-es

3 250 Ft

`Kék Varázslat` Bögre

3 250 Ft

Fehér Kerámia Bögre 3 dl-es Kék Belsejű

2 222 Ft

Vaddisznócsaládos falióra

6 500 Ft

Fácános falióra

6 500 Ft

Szarvastrófeás falióra

6 500 Ft

Kulcstartó Fácános

749 Ft

Kulcstartó Szarvasos

749 Ft

Kulcstartó Vaddisznós

749 Ft

Kulcstartó Őzbakos

749 Ft

Hűtőmágnes Vaddisznós

749 Ft

Hűtőmágnes Őzbak

749 Ft

Hűtőmágnes Fácáncsalád

749 Ft

Hűtőmágnes Trófea

749 Ft

Fehér Kerámia Bögre 3 dl-es Narancs Belsejű

2 222 Ft

Asztali fa telefontartó1

851 Ft

Asztali fa telefontartó 2. kategória

927 Ft

Asztali fa telefontartó 3. kategória

1 003 Ft

Asztali fa jegyzettartó

851 Ft

Asztali fa írószertartó

851 Ft

Asztali fa névjegytartó

597 Ft

Asztali fa levéltartó

597 Ft

Asztali fa aprópénz / gemkapocstartó

495 Ft

Asztali fa bélyegzőtartó

495 Ft

Mintás borosdoboz, 0,5 és 0,7 dl-es borokhoz

2 032 Ft

Fa boros/pálinkás doboz 0,5 literes üveghez

1 905 Ft

Fa boros/pálinkás doboz 2 db 0,5 literes üveghez

3 810 Ft

Fa boros/pálinkás doboz 3db 0,5 literes üveghez

5 906 Ft

Fa ládika

1 524 Ft

3 dl-es Fehér fluoreszkáló bögre

2 388 Ft

3 dl-es Kék ablakos bögre

2 388 Ft

3 dl-es Fekete ablakos bögre

2 388 Ft

3 dl-es Opál üveg bögre

2 089 Ft

Fehér Páros Kerámia Bögre

3 289 Ft

Fehér Kerámia Persely

2 390 Ft

Fém névjegytartó

1 850 Ft

Fém dögcédula

1 590 Ft

Fém benzines öngyújtó díszdobozban.

2 889 Ft

Fém cigarettatárca

2 489 Ft

Fém kulcstartó

1 391 Ft

Fém kulacs 4 dl-es

2 889 Ft

Plüss kispárna Piros

3 791 Ft

Plüss kispárna Bézs

3 791 Ft

Plüss kispárna Bordó

3 791 Ft

Plüss kispárna Barna

3 791 Ft

Egérpad 22,5x18,5 cm

2 191 Ft

Egérpad 26,5x18,5 cm

2 191 Ft

Egérpad 21x16,5 cm

1 905 Ft

12` Laptoptáska

3 391 Ft

A4-es Papír puzzle

2 191 Ft

Magyarország megyéi A4-es fa puzzle

3 505 Ft

A4-es Mágneses puzzle

2 591 Ft

Plüss viziló

2 991 Ft

Plüss maci

2 991 Ft

Plüss egér

2 991 Ft

A3-as Nagy Magyarország fali kép

12 700 Ft

Nagy Magyarország 64 vármegye fa puzzle A4

6 350 Ft

Gravírozott 6 darabos boros készlet vadászoknak

15 875 Ft

NagyMagyarország falióra

6 500 Ft

Kő Falióra

12 002 Ft

Kulcstartó Horoszkópos1

749 Ft

Kulcstartó Horoszkópos 2

749 Ft

Kulcsatartó Horoszkópos 3

749 Ft

Bögre fácán fotóval

1 905 Ft

Bögre őz fotóval

1 905 Ft

Bögre szarvas fotóval

1 905 Ft

Bögre vaddisznó fotóval

1 905 Ft

Bögre muflon fotóval

1 905 Ft

Szarvasos Falióra

6 500 Ft

Hűtőmágnes Turul

749 Ft

Hűtőmágnes Magyar címeres

749 Ft

Kulcstartó Turulos

749 Ft

Kulcstartó Magyar címeres

749 Ft

Kulcstartó Hun íjászos

749 Ft

Jin-Jang falióra

6 500 Ft

Hűtőmágnes Jin Jang

749 Ft

Opál Bögre NagyMagyarország ábrával

1 905 Ft

Szemüveg vagy Monitortörlő Kendő

1 003 Ft

Borosüveg póló

889 Ft

Szatén Kispárna NagyMagyarország

3 004 Ft

Lovas Pálinkás Készlet 1

2 350 Ft

Lovas Pálinkás Készlet 3

2 350 Ft

NagyMagyarországot ábrázoló Címeres pálinkás készlet

2 350 Ft

NagyMagyarországot ábrázoló pálinkás készlet Turul madárral

2 350 Ft

Szarvastrófeás Pálinkés készlet

2 350 Ft

Trianoni szalvétatartó

952 Ft

Szarvasos szalvétatartó

952 Ft

Vaddisznós szalvétatartó

952 Ft

Fácános szalvétatartó

952 Ft

Fém sminktukor

2 870 Ft

Kő Falióra Szarvasok

12 002 Ft

Magyarország megyéi A3-es fa puzzle

6 350 Ft

Fehér Bögre NagyMagyarország ábrával

1 905 Ft

Horoszkópos Póló S méretű

4 000 Ft

Horoszkópos Póló M méretű

4 000 Ft

Horoszkópos Póló L méretű

4 000 Ft

Horoszkópos Póló XXL méretű

4 000 Ft

Horoszkópos Póló XL méretű

4 000 Ft

Horoszkópos Póló XXXL méretű

4 000 Ft

Bortartó doboz 0,5-0.7 literes borokhoz

1 905 Ft

Horoszkópos Bögre

1 905 Ft

Horoszkópos Póló XXXXL méretű

4 000 Ft

Karácsonyi mécsestartó házikó 1

1 905 Ft

Karácsonyi mécsestartó házikó 2

1 905 Ft

Karácsonyi mécsestartó házikó 3

1 905 Ft

Karácsonyi mécsestartó házikó 4

1 905 Ft

Karácsonyi mécsestartó házikó 5

1 905 Ft

Karácsonyi mécsestartó házikó 6

1 905 Ft

4921 Printy

5 410 Ft

Mobil Printy 9411

4 940 Ft

11 366 Ft
Társoldalaink
belyegzogyarto.hu

4914 Printy 4.0

6 871 Ft

4915 Bélyegző Gumi

1 905 Ft

4908 Printy

4 877 Ft

4916 Printy

7 366 Ft

4917 Printy

7 239 Ft

4918 Printy

8 217 Ft

4922 Printy

6 794 Ft

4923 Printy

7 861 Ft

4924 Printy

9 728 Ft

4941 Printy

8 344 Ft

4925 Printy

9 538 Ft

4926 Printy

9 779 Ft

4927 Printy

9 538 Ft

4928 Printy

9 258 Ft

4929 Printy

9 017 Ft

4931 Printy

9 436 Ft

46019 Printy

6 274 Ft

46045 Printy

8 801 Ft

Trodat 46050

9 157 Ft

46030 Printy

6 579 Ft

46025 Printy

6 439 Ft

44045 Printy

10 935 Ft

44055 Printy

11 684 Ft

46125 Printy

10 109 Ft

46140 Printy

14 224 Ft

46040 Printy

7 836 Ft

4850 Printy

7 074 Ft

4813 Printy

10 160 Ft

4729 Printy

14 910 Ft

4724 Printy

13 945 Ft

4836 Printy

4 204 Ft

4822 Printy

8 928 Ft

4910 Printy 4.0

4 940 Ft

4911 Printy 4.0

4 940 Ft

4912 Bélyegző Gumi

1 905 Ft

4913 Printy 4.0 MultiColor

10 211 Ft

Mobil Printy 9411 MultiColor

9 004 Ft

Mobil Printy 9412

5 474 Ft

Mobil Printy 9413

6 147 Ft

Mobil Printy 9425

6 439 Ft

Mobil Printy 9430

6 579 Ft

Mobil Printy 9440

7 836 Ft

4933 Printy MultiColor

0 Ft

Mobil Printy 9412 MultiColor

9 538 Ft

Mobil Printy 9413 MultiColor

10 211 Ft

4911 Printy 4.0 MultiColor

8 572 Ft

4912 Printy 4.0 MultiColor

9 538 Ft

4914 Printy MultiColor

10 935 Ft

4915 Printy MultiColor

11 278 Ft

4913 Printy 4.0

6 147 Ft

Mobil Printy 9425 MultiColor

10 503 Ft

Mobil Printy 9430 MCI

10 643 Ft

Mobil Printy 9440 MultiColor

11 900 Ft

44045 Printy MultiColor

14 999 Ft

44055 Printy MultiColor

15 748 Ft

46030 Printy MultiColor

10 643 Ft

46040 Printy MultiColor

11 900 Ft

46045 Printy MultiColor

12 865 Ft

Trodat 46050 MultiColor

13 348 Ft

4923 Printy MultiColor

11 366 Ft

4924 Printy MultiColor

12 852 Ft

4941 Printy Multicolor

11 455 Ft

4933 Printy

7 048 Ft

4931 Printy MultiColor

13 500 Ft

4929 Printy MultiColor

13 081 Ft

4928 Printy MultiColor

13 322 Ft

4927 Printy Multi Color

13 602 Ft

4926 Printy MultiColor

13 843 Ft

4925 Printy MultiColor

13 602 Ft

4724 Printy MCI

16 764 Ft

4726 Printy

17 704 Ft

4726 Printy MCI

21 768 Ft

4727 Printy

17 285 Ft

4727 Printy MCI

21 349 Ft

4729 Printy MCI

18 974 Ft

4731 Printy

15 634 Ft

4731 Printy MCI

19 698 Ft

46119 Printy

9 487 Ft

46140 Printy MCI

18 288 Ft

46145 Printy MCI

18 923 Ft

46145 Printy

14 859 Ft

46130 Printy MCI

15 100 Ft

46130 Printy

11 036 Ft

4750 Printy

11 786 Ft

4750 Printy MCI

14 834 Ft

4817 Printy

12 078 Ft

Bélyegzős toll: Trodat Goldring Automatic

16 015 Ft

Bélyegzős toll: Trodat Goldring Grandomatic

20 523 Ft

Bélyegzős toll: Trodat Goldring Grandomatic Exkluzív

32 812 Ft

Bélyegzős toll: Trodat Goldring Style

16 015 Ft

Kézi Dombornyomó Téglalap Lenyomattal

17 590 Ft

Kézi Dombornyomó Kőr Lenyomattal

17 590 Ft

Robosztus Asztali dombornyomó

22 962 Ft

Nagyobb, Erősebb Kézi Dombornyomó Téglalap Lenyomattal

21 755 Ft

Nagyobb, Erősebb Kézi Dombornyomó Kőr Lenyomattal

21 755 Ft

Nagyobb, Erősebb Asztali Dombornyomó Téglalap Lenyomattal

21 755 Ft

Nagyobb, Erősebb Asztali Dombornyomó Kőr Lenyomattal

21 755 Ft

48313 Printy

11 430 Ft

4846 Printy

6 147 Ft

4820 Printy ISO

5 029 Ft

4820 Printy UNG

5 029 Ft

4810 Printy ISO

2 159 Ft

4810 Printy UNG

2 159 Ft

4810 Printy MA

2 159 Ft

4918 Printy MCI

12 281 Ft

4922 Bélyegző Gumi

1 905 Ft

9440 Gumi

1 905 Ft

9430 Bélyegző gumi

1 905 Ft

9425 Bélyegző gumi

1 905 Ft

9413 Bélyegző gumi

1 905 Ft

9412 Bélyegző Gumi

1 905 Ft

9411 Bélyegző Gumi

1 905 Ft

4941 Bélyegő Gumi

1 905 Ft

4933 Bélyegző Gumi

1 905 Ft

4931 Bélyegző Gumi

1 905 Ft

4929 Bélyegző Gumi

1 905 Ft

4928 Bélyegző Gumi

1 905 Ft

4927 Bélyegző Gumi

1 905 Ft

4926 Bélyegző Gumi

1 905 Ft

4925 Bélyegző Gumi

1 905 Ft

4924 Bélyegző Gumi

1 905 Ft

4923 Bélyegző Gumi

1 905 Ft

4918 Bélyegző Gumi

1 905 Ft

4917 Bélyegző Gumi

1 905 Ft

4916 Bélyegző Gumi

1 905 Ft

4915 Printy 4.0

7 214 Ft

4914 Bélyegző Gumi

1 905 Ft

4913 Bélyegző Gumi

1 905 Ft

4911 Bélyegző Gumi

1 905 Ft

4910 Bélyegző Gumi

1 905 Ft

4908 Bélyegző Gumi

1 905 Ft

4850 Bélyegző Gumi

1 905 Ft

4813 Bélyegző Gumi

1 905 Ft

4750 Bélyegző Gumi

1 905 Ft

4731 Bélyegző Gumi

1 905 Ft

4729 Bélyegző Gumi

1 905 Ft

4727 Bélyegző Gumi

1 905 Ft

4726 Bélyegző Gumi

1 905 Ft

4724 Bélyegző Gumi

1 905 Ft

46145 Bélyegző Gumi

1 905 Ft

46140 Bélyegző Gumi

1 905 Ft

46130 Bélyegző Gumi

1 905 Ft

46125 Bélyegző Gumi

1 905 Ft

46125 Bélyegző Gumi

1 905 Ft

46050 Bélyegző Gumi

1 905 Ft

46045 Bélyegző Gumi

1 905 Ft

46040 Bélyegző Gumi

1 905 Ft

46030 Bélyegző Gumi

1 905 Ft

46025 Bélyegző Gumi

1 905 Ft

46019 Bélyegző Gumi

1 905 Ft

44055 Bélyegző Gumi

1 905 Ft

44045 Bélyegző Gumi

1 905 Ft

4912 Printy 4.0

5 474 Ft
nevjegygyarto.hu

Adatvédelmi szabályzat

1. A Szabályzat célja

A jelen Szabályzat célja, hogy rögzítse a Cserhát Stúdió Kft. (székhely: 1141 Budapest, Szugló utca 82., cégjegyzékszám: 01-09-278339, nyilvántartó hatóság: Fővárosi Bíróság mint cégbíróság, adószám: 25493353-2-42) által alkalmazott adatvédelmi és adatkezelési elveket és a Társaság adatvédelmi és adatkezelési politikáját.

A jelen Szabályzat célja, hogy a Szolgáltató által nyújtott szolgáltatások minden területén, minden egyén számára, tekintet nélkül nemzetiségére vagy lakóhelyére, biztosítva legyen, hogy jogait és alapvető szabadságjogait, különösen a magánélethez való jogát tiszteletben tartsák a személyes adatainak gépi feldolgozása során (adatvédelem).

2. Az adatkezelő megnevezése

Név: Cserhát Stúdió Kft. (ajandekgyarto.hu)
Székhely: 1141 Budapest, Szugló utca 82.
Telephely és levelezési cím: 3060 Pásztó, Fő út 96.
Telefonszám: +36-70/333-9899
Email cím: gyarto.rendeles@gmail.com
Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-69601/2017

3. A kezelt személyes adatok köre

Felhasználó fogalma: aki az ajandekgyarto.hu weboldalt, és aloldalait böngészi.
Vásárló fogalma: aki az ajandekgyarto.hu webáruház szolgáltatásait igénybe veszi.

3.1. A vásárlás során a Vásárlónak kötelezően meg kell adnia a következő személyes adatokat:

- név,
- saját e-mail cím,
- számlázási cím (számlázási név, utcanév, házszám, település, irányítószám),
- szállítási cím (szállítási név, utcanév, házszám, település, irányítószám),
- telefonszám

3.2. A rendszer működtetése során technikailag rögzítésre kerülő adatok: a felhasználó vagy Vásárló bejelentkező számítógépének azon adatai, melyek a szolgáltatás igénybe vétele során generálódnak és melyeket az adatkezelő rendszere a technikai folyamatok automatikus eredményeként rögzít. Az automatikusan rögzítésre kerülő adatokat a rendszer a felhasználó vagy Vásárló külön nyilatkozata vagy cselekménye nélkül a látogatáskor, illetve vásárláskor automatikusan naplózza. Ezen adatok egyéb személyes felhasználói adatokkal - törvény által kötelezővé tett esetek kivételével - össze nem kapcsolhatók. Az adatokhoz kizárólag az adatkezelő fér hozzá.

4. Az adatkezelés jogalapja, célja és módja

4.1. Az adatkezelésre a www.ajandekgyarto.hu internetes oldalon (a továbbiakban: Weboldal) található internetes tartalmak felhasználóinak önkéntes, megfelelő tájékoztatáson alapuló nyilatkozata alapján kerül sor, amely nyilatkozat tartalmazza a felhasználók kifejezett hozzájárulását ahhoz, hogy az oldal használata során közölt személyes adataik felhasználásra kerüljenek.

Az adatkezelés jogalapja az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. tv. (Info tv.) 5.§ (1) bek. a) pontja szerint az érintett önkéntes hozzájárulása. A hozzájárulást felhasználó vagy Vásárló az egyes adatkezelések tekintetében a Weboldalhasználatával, illetve a kérdéses adatok önkéntes megadásával adja meg.

4.2. Az adatkezelés célja a weboldalon elérhető szolgáltatások nyújtásának biztosítása. A Szolgáltató a Vásárló által rendelkezésre bocsátott adatokat célhoz kötötten, kizárólag a megrendelés teljesítése és az esetlegesen létrejövő szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tárolja.

4.3. Az automatikusan rögzítésre kerülő adatok célja statisztikakészítés, az informatikai rendszer technikai fejlesztése, a felhasználók jogainak védelme.

4.4. Az adatkezelő a megadott személyes adatokat az e pontokban írt céloktól eltérő célokra nem használja illetve használhatja fel. Személyes adatok harmadik személynek vagy hatóságok számára történő kiadása - hacsak törvény ettől eltérően nem rendelkezik kötelező erővel - a felhasználó előzetes, kifejezett hozzájárulása esetén lehetséges kizárólag.

4.5. Adatkezelő a neki megadott személyes adatokat nem ellenőrzi. A megadott adatok megfelelőségéért kizárólag az azt megadó személy felel. Bármely Vásárló e-mail címének megadásakor egyben felelősséget vállal azért, hogy a megadott e-mail címről kizárólag ő vesz igénybe szolgáltatást. E felelősségvállalásra tekintettel egy megadott e-mail címen történt belépésekkel összefüggő mindennemű felelősség kizárólag azt a Vásárlót terheli, aki az e-mail címet megadta.

5. Az adatkezelés időtartama

5.1. Kötelező adatok esetén az adatkezelés az adat megadásának időpontjától a kérdéses adat törléséig tart.

5.2. Az adatokat a rendszer az utolsó vásárlástól 5 évig tárolja.

5.3. Fenti rendelkezések nem érintik a jogszabályban (pl. számviteli jogszabályokban) meghatározott megőrzési kötelezettségek teljesítését, az egyéb módon adott további hozzájárulások alapján történő adatkezeléseket.

6. Az adatokat megismerő személyek köre, adattovábbítás, adatfeldolgozás

6.1. Az adatokat elsődlegesen Szolgáltató illetve Szolgáltató belső munkatársai jogosultak megismerni, azonban azokat nem teszik közzé, harmadik személyek részére nem adják át. Nem minősül harmadik félnek a Szolgáltatóval szerződésben lévő Futárszolgálat alkalmazottai.

6.2. A fentieken túl a Vásárlóra vonatkozó személyes adatok továbbítására kizárólag törvényben kötelezően meghatározott esetben, illetve a Vásárló hozzájárulása alapján kerülhet sor.

7. Felhasználói jogok és jogérvényesítési lehetőségek

7.1. A Vásárló bármikor jogosult tájékoztatást kérni a Szolgáltató által kezelt, rá vonatkozó személyes adatokról, továbbá bármikor módosíthatja azokat az ÁSZF-ben meghatározott módon. Vásárló jogosult továbbá adatai törlésének kérésére az e pontban megadott elérhetőségek útján.

7.2. Szolgáltató a Vásárló kérésére tájékoztatást ad a rá vonatkozó, általa kezelt adatokról, az adatkezelés céljáról, jogalapjáról, időtartamáról, továbbá arról, hogy kik és milyen célból kapják vagy kapták meg adatait. Szolgáltató a kérelem benyújtásától számított 30 napon belül írásban adja meg a kért tájékoztatást.

7.3. Az érintett a jogait az alábbi elérhetőségeken gyakorolhatja:

Levelezési cím: Cserhát Stúdió Kft. - 3060 Pásztó, Fő út 96.
Email cím: gyarto.rendeles@gmail.com

A Vásárló bármely, az adatkezeléssel kapcsolatos kérdéssel, illetve észrevétellel a Szolgáltató munkatársához fordulhat a 7.3. pontban elérhetőségeken keresztül.

7.4. A Vásárló bármikor jogosult a helytelenül rögzített adatainak helyesbítését vagy azok törlését kérni. Szolgáltató a kérelem beérkezésétől számított 3 munkanapon belül módosítja vagy törli az adatokat, ez esetben azok nem lesznek újra helyreállíthatók. A törlés nem vonatkozik a jogszabály (pl. számviteli szabályozás) alapján szükséges adatkezelésekre, azokat Szolgáltató a szükséges időtartamig megőrzi.

7.5. A Vásárló az Info tv.,valamint a Polgári Törvénykönyv (1959. évi IV. törvény) alapján bíróság előtt érvényesítheti jogait, továbbá Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz (NAIH) (1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/C) fordulhat az adatkezelő adatkezelési gyakorlatával kapcsolatban felmerült panasza esetén.

7.6. Amennyiben a Vásárló a szolgáltatás igénybevételéhez a regisztráció során harmadik fél adatait adta meg vagy a Weboldal használata során bármilyen módon kárt okozott, a Szolgáltató jogosult a Vásárlóval szembeni kártérítés érvényesítésére. A Szolgáltató ilyen esetben minden tőle telhető segítséget megad az eljáró hatóságoknak a jogsértő személy személyazonosságának megállapítása céljából.

8. E-mail címek felhasználása

8.1. A Szolgáltató kiemelt figyelmet fordít az általa kezelt elektronikus levélcímek felhasználásnak jogszerűségére, így azokat csak az alábbiakban meghatározott módon használja fel (tájékoztató vagy reklám) e-mail küldésére.

8.2. Az e-mail címek kezelése elsősorban a Vásárló azonosítását, a megrendelések teljesítése, szolgáltatások igénybe vétele során a kapcsolattartást szolgálja, így elsősorban ennek érdekében kerül sor e-mail küldésére.

8.3. A Szolgáltató által nyújtott szolgáltatások vagy az ÁSZF változása esetén a változásokra vonatkozó, valamint a Szolgáltató egyéb hasonló szolgáltatásaira vonatkozó tájékoztatást a Szolgáltató bizonyos esetekben elektronikus formában, e-mailben juttatja el az érintettek részére. Az ilyen "értesítési listáról" nem lehet leiratkozni, ezen értesítéseket azonban a Szolgáltató nem használja reklámozási célra.

8.4. A regisztráció során megadott elektronikus levélcímekre hirdetést vagy reklámot (hírlevél) tartalmazó leveleket a Szolgáltató csak a Vásárló kifejezett hozzájárulásával, a jogszabályi előírásoknak megfelelő esetekben és módon küld. A Vásárló bármikor leiratkozhat a hírlevélről, a hírlevél alján elhelyezett link segítségével.

9. Egyéb rendelkezések

9.1. Szolgáltató rendszere a felhasználók vagy Vásárlók aktivitásáról adatokat gyűjthet, melyek nem kapcsolhatóak össze a Vásárlók által a rendeléskor megadott egyéb adatokkal, sem más honlapok vagy szolgáltatások igénybevételekor keletkező adatokkal.

9.2. Minden olyan esetben, ha a szolgáltatott adatokat a Szolgáltató az eredeti adatfelvétel céljától eltérő célra kívánja felhasználni, erről a Vásárlót tájékoztatja, és ehhez előzetes, kifejezett hozzájárulását megszerzi, illetőleg lehetőséget biztosít számára, hogy a felhasználást megtiltsa.

9.3. Szolgáltató kötelezi magát, hogy gondoskodik az adatok biztonságáról, megteszi továbbá azokat a technikai intézkedéseket, amelyek biztosítják, hogy a felvett, tárolt, illetve kezelt adatok védettek legyenek, illetőleg mindent megtesz annak érdekében, hogy megakadályozza azok megsemmisülését, jogosulatlan felhasználását és jogosulatlan megváltoztatását.

9.4. Szolgáltató fenntartja a jogot, hogy jelen Szabályzatot a felhasználók és Vásárlók előzetes értesítése nélkül egyoldalúan módosítsa. A módosítás hatályba lépését követően a Vásárló a szolgáltatás használatával ráutaló magatartással elfogadja a módosított Szabályzatban foglaltakat.

Érvényes: 2017. február 10-től

ajandekgyarto.hu csapata

×